12 februari

Boek nummer twee is klaar

Hij is er! Gisteren haalden we het proefexemplaar op van The Path of the Energetic Mystic bij de drukker. Deze 240 pagina's boordevol wijsheid zien er werkelijk fantastisch uit! Aanstaande zaterdag is de lancering in eigen kring en vanaf maandag 18 februari is het boek te koop op onze website. Vanaf woensdag 20 februari is het ook verkrijgbaar via de Centraal Boekhuis kanalen. 


30 januari 2013

Een beetje trots

Het eerste exemplaar van het eerste boek dat tot stand kwam onder de orakelblik van Trophonios, dat is toch wel een nieuwsberichtje waard. Als versbakken uitgevers zijn wij dan ook best een beetje trots. Het kiekje zegt wat dat aangaat genoeg.


20 december 2012

Covers bijna klaar

Van de twee boeken die begin volgend jaar verschijnen bij Trophonios zijn covers op een haar na klaar. Wij vinden ze beide weergaloos mooi. Maar ja, eigen kindjes zijn altijd het mooist... Veel zal er niet meer aan veranderen, dus we durven ze al wel te laten zien: 

Intuïtief innoveren

The path of the Energetic Mystic, part one


22 augustus 2012

Twee uitgaven

In het voorjaar van 2013 is het zover... dan verschijnen de eerste twee uitgaven van Trophonios. De eerste is een ongewone maar daarom niet minder effectieve methodiek om tot structureel innoveren te komen. De inhoud van het tweede boek heeft een buitengewoon lange reis gemaakt in tijd en afstand. Het bevat de kennis van de Q'ero Sjamanen uit Peru, de directe afstammelingen van de Inca's.

Lees hier meer over deze uitgaven.


19 september 2012

Eerste echte stapjes

Sinds eind januari is er enorm veel gebeurd binnen Trophonios Publishing. Dat 'vele' valt het beste te vergelijken met trainingsactiviteiten van een topsporter. Rondjes lopen, baantjes zwemmen, gewichten tillen noem maar op. In ons geval richting bepalen, financiële zaken dichttimmeren, de eerste manuscripten beoordelen, contacten leggen met auteurs, aansluiten bij distributiekanalen. Allemaal activiteiten die zich, terecht, achter de schermen afspelen.

 

Maar het zal niet lang meer duren of de ogenschijnlijk slapende Trophonios zal ontwaken. De eerste zekere publicatie is in voorbereiding en een tweede staat op het punt definitief te worden. Een e-book en een papieren uitgave.

 

Over de inhoud, verschijningsvorm en -datum houden we u nog even in spanning. Maar zeker is dat de uitgeverij na zijn geboorte in januari dit jaar, binnenkort zijn eerste echte stapjes gaat zetten.


31 januari 2012

Website Trophonios Publishing live

Na enig technisch gehannes is onze website dan eindelijk live, onder de naam www.trophonios.nl.

 

Er mag dan nog niet veel op staan, deze website vormt wel het digitale thuis van Trophonios Publishing. Als het aan ons ligt, wordt dit het levendige centrum van betekenisvolle en mooie boekuitgaven.

 

We proberen in ieder geval regelmatig ons blog op de homepage bij te werken en als er nieuws te melden is, vindt u dat hier.


17 januari 2012

Trophonios Publishing bestaat!

Vandaag is Trophonios Publishing officieel!

 

We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder het prachtige nummer 54446376.

 

Tot nog toe zeiden we tegen de mensen om ons heen: 'we zijn van plan om een uitgeverij te beginnen'. Nu kunnen we zeggen: 'wij zijn een uitgeverij'. Een wereld van verschil.